Diyarbakır’da gece başlayan dehşet sabaha kadar sürdü!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde gece saatlerinde husumetli iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda A.K., tabancadan ateşlenen kurşunun bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. N.K., M.K., C.K., A.K., ve Ö.K., yaralı A.K.’yi yanlarına alarak 34 TH 0612 plakalı hafif ticari araçla olay yerinden kaçtı.

EV KUNDAKLADILAR

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Yenişehir ilçesindeki İstasyon Caddesi’nde takip ettikleri hafif ticari aracı durdurdu. Araçtan inip kaçmaya çalışan şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı A.K., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif ticari araç ise çekici yardımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ve araçta 1 ruhsatsız silah ele geçirildi. Olaylar sırasında mahallede taraflardan birine ait ev ateşe verildi ve yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

MOLOTOF KOKTEYLİ ATAMADAN ENGELLENDİLER

Sabah saatlerinde olaylar devam etti. Fatih Mahallesi’nde taraflardan birine ait eve gelen şüpheliler, tabancayla ateş açtı. Kurşunlar, evin cam ve duvarlarına isabet etti. Mahallede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. Polisleri gören şüpheliler, hazırladıkları molotofkokteylini atamadan kaçtı. Olay yerindeki incelemelerde kovanlar ve atmaya hazır 1 molotofkokteyli daha ele geçirildi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir