Dervişoğlu’ndan Akşener’e bayram ziyareti

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşme parti içinde büyük yankı uyandırmıştı. 

Görüşmeye dair açıklamasında bilgisi olmadığını ifade eden ve “İYİ Parti Genel Başkanı benim benim muhatap alınmam gerekirdi” diyen Müsavat Dervişoğlu tepkisini ortaya koymuştu. 

Bu gerilimin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ailesiyle birlikte bugün Kurucu Genel Başkanı Akşener’i evinde ziyaret etti.

“HAYIR DUASINI ALDIK”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Dervişoğlu, “Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret edip, hayır dualarını aldık. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler. Dünümüz de bizim, yarınlarımız da” dedi. 

“NAZİK ZİYARET İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER”

Akşener ise Dervişoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Kurban Bayramı vesilesiyle evimize gelen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’na ve kıymetli ailesine nazik ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx